Отзиви и препоръки

2-andy

Николай, 52 г.

Здравейте, продукта е страхотен, получавам ерекция дори, когато карам колата и мина през някоя дупка на пътя.
Явор, 55 г.


andy-z-web--e1446628564200

 

Валентин К., 63 г.

Нямам нужда от продукти за подобряване на ерекцията, но реших ей така да пробвам една таблетка от Ginseng max и направо станах лъв в леглото, моята половинка направо каза, че такъв секс не е правила с никой!


 

1-andy

Вълев, 37 г.

Когато си поръчах този продукт мислех, че е пълна измама, но толкова много се пишеше във форумите, че реших да го взема и сега не бих го заменил, имам чувство, че и пениса ми се уголеми и удебели при полов акт.
Краси, 37 г.


 

6-andy

Георги Николов, 35 г.

Брат, това направо е голям чук, вече втори ден ме държи, правя по няколко тека на ден и имам енергия.

Поздрави на този, който го е измислил.


 

4-andy

Ники, 38 г.

Здравейте на всички, аз съм само на 38, но имах проблем с бързото изпразване и не можех да продължа след като свършех. Сега вече това не е проблем, една таблетка пия на 3 дена и правя страхотен секс, а ерекцията ми е страхотна и продължителна. Благодаря жен сенг макс.


 

7-andy

Станимир Кръстев,  68 г.

Привет. Имах проблем от много години с ерекцията не ми ставаше, какво ли не пих и къде ли не ходих, само парите ми взеха. Бях се отказал от всички хапчета и сиропи, един приятел  ми даде една таблетка от неговия флакон жен сенг и се случи може да го нарека чудо, след около 3 часа както си седях се загледах в телевизора имаше интимна сцена и имах много добра и твърда ерекция, направо полудях. Сега си имам половинка и макар от годините ми тя казва, че такъв секс не е правила. Заредил съм се с 10 флакончета от този продукт и го пия на 2 дена по едно и няма спадане. Вече 6 месеца го пия и си мислих, че само когато пия ще имам ерекция, но пътувах в чужбина и ги забравих и пак си става без проблем, явно съм се излекувал, благодаря от сърце. Вече съм с усмивка.


 

8-andy

Panagiotis Karaosos 60 г.

Γεια σου από μένα. Αυτό είναι το καλύτερο σκληρό προϊόν στύσης.
Χαιρετισμούς 
Превод :
(Ей здравейте от мен.Това е най-добрия продукт за твърда ерекция.Поздрави)


 

andi-9

Александър Молов, 62 г.

Спасибо, спасибо и спасибо снова. У меня отличная сексуальная жизнь после опроса макс max. Совершенно уникально.
(Благодаря, благодаря и пак благодаря. Страхотен полов живот водя, след като изпробвах жен сенг макс.
Напрово уникално.)

.

* публикуването на мненията в този сайт е съгласувано със съответните автори, някои снимки не са оригинални, поради отказ на авторите да се публикуват личните им снимки в интернет